Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English
Arbetsgivarguiden Lön och ersättning Lönerevision 2022

Lönerevision 2022

Det är dags att inleda lönerevisionen 2022. Teknikföretagen har därför tagit fram inspelade webbinarier där några av våra jurister och rådgivare berättar mer om vad du som arbetsgivare bör tänka på. Ett webbinarium fokuserar på lönerevision för arbetare med kollektivavtalet Teknikavtalet IF Metall, och det andra webbinariet fokuserar på lönerevision för tjänstemän med Teknikavtalet Unionen/Sveriges Ingenjörer.

Bli medlem i Teknikföretagen

Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor

Oavsett om det gäller en enkel fråga i vardagen eller en komplicerad tvist står Teknikföretagen redo för att ge råd – med regional medlemsservice och telefonjour öppen dagligen. Du får helt enkelt stöd av Sveriges främsta experter på arbetsrätt.

Kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Pension och försäkringar är avgörande för att locka och behålla kompetens. Våra kollektivavtalade lösningar är heltäckande och kostnadseffektiva.

Hjälp med snabb handläggning av arbetstillstånd

Kompetensförsörjning är ett växande problem för entreprenörer, och att anställa icke-EU-medborgare kan ta upp till ett år. Teknikföretagen kan ordna arbetstillstånd på tio dagar.

Hjälp med att driva viktiga näringspolitiska frågor

Vi bedriver påverkans- och opinionsarbete i Sverige och EU för att ta tillvara våra medlemmars intressen. Genom oss har du möjlighet att påverka beslut som du som enskilt företag i vanliga fall bara får ta konsekvenserna av.

Kontakta oss

Öppettider: 08.30-16.30