Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English
Om oss

Jobba hos oss

Teknikföretagens medlemsföretag står för en tredjedel av Sveriges export. Vi som jobbar här bidrar på olika sätt till att stärka Sveriges viktigaste företag. Vill du vara med?

teknikforetagen-jobba-hos-oss.jpg

 

Vi ger teknikföretag muskler

Svenska teknikföretag utvecklar och producerar varor och tjänster i världsklass. Teknikföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för teknikindustrin. Vårt uppdrag är att ge medlemsföretagen bästa möjliga konkurrenskraft och främja teknik som gör världen bättre.

Här hittar du våra utannonserade tjänster och kan läsa mer om Teknikföretagens som arbetsgivare, vad du kan jobba med och intervjuer med ett par medarbetare hos oss.

”Vi är ett bra team som tillsammans ger medlemsföretagen brett och djupt stöd inom många områden.”

Carin Enhörning, affärsjurist 

 

Nedan listar vi våra lediga tjänster Hittar du inte din drömtjänst? Följ gärna oss på LinkedIn så får du snabbt information när vi har tjänster lediga.

Det finns för tillfället inga lediga tjänster att söka. Bevaka oss gärna och följ oss på LinkedIn, där alla annonser också läggs ut.

Ändra eller komplettera ansökan

Har du redan gjort en ansökan till ett jobb som du vill komplettera eller ändra på? Då kan du logga in med kontot du registrerade när du skickade in din ansökan.


Vad du kan jobba med

Alla som jobbar på Teknikföretagen bidrar på olika sätt till att stärka medlemsföretagens konkurrenskraft. Olika kompetens och erfarenhet behövs för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga stöd. Här kan du läsa om våra arbetsområden.

Läs mer

Dina förmåner

För oss på Teknikföretagen är det självklart att arbetsliv, familj och fritidsintressen kan kombineras på ett bra sätt. Läs om några av förmånerna som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Läs mer

Din utveckling

Möjligheten att jobba med viktiga frågor och kompetenta kollegor är de vanligaste skälen till att vilja jobba hos oss. Du utvecklas genom det dagliga arbetet men även genom utbildning och andra insatser.

Läs mer