Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English
Träffa våra medarbetare

Carin Enhörning - affärsjurist

Carin Enhörning är affärsjurist på huvudkontoret i Stockholm. Hon värdesätter direktkontakten med medlemsföretagen och tycker att det är särskilt roligt att hjälpa till att lösa affärsjuridiska problem.

Vilka är dina primära arbetsuppgifter?

Den viktigaste uppgiften för mig och mina kollegor på Affärsjuridik är att ta fram och tillhandahålla standardavtal och andra kontraktshjälpmedel som underlättar för medlemsföretagen att göra lönsamma och konkurrenskraftiga affärer. Det handlar till stor del om att hjälpa företagen att förebygga problem genom god kontraktshantering. Min direkta rådgivning till medlemsföretagen avser såväl förebyggande arbete, t.ex. avtalsgranskning före avtalsslut, som bistånd när problem eller tvist faktiskt har uppstått. Jag håller också kurser i kontraktsfrågor för medlemsföretag och andra intresserade. Vidare ser jag till att Teknikföretagens webbplats är uppdaterad med affärsjuridisk information.

Hur är det att jobba på Teknikföretagen?

Mina arbetsuppgifter är omväxlande och spännande. Jag trivs med kollegor och medarbetare. Kunskapsnivån är hög bland rådgivarna på Teknikföretagen. Vi är ett bra team som tillsammans ger medlemsföretagen brett och djupt stöd inom många områden. Arbetsklimatet är gott. Det är frihet under ansvar.

”Vi är ett bra team som tillsammans ger medlemsföretagen brett och djupt stöd inom många områden.”

carin-enhorning-miniatyr.jpg

Du har arbetat här ett antal år, hur kommer det sig?

Jag trivs på Teknikföretagen, det är en bra arbetsplats med trevlig stämning. Jag arbetar främst med köp- och avtalsrätt som är ett centralt och intressant rättsområde. Arbetsbelastningen är rimlig och det går bra att kombinera arbete och familj.

Har Teknikföretagen förändrats under din tid här?

Ja, tidigare var det mer formellt och lokalerna har renoverats och blivit ljusare.