Almedalen 2024 Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English
Teknikföretagens webbshop

I vår webbshop är det möjligt att beställa kollektivavtal, böcker, standardavtal och andra typer av trycksaker som tagits fram av Teknikföretagen. På den här sidan hittar du bland annat länken till webbshoppen samt information om hur du gör för att nyttja medlemsrabatten.

Hem

Besök vår webbshop

 

Standardavtal - Affärsjuridik

Teknikföretagen tillhandahåller standardavtal i pappersform, digitala modellavtal och affärsjuridiska böcker i webbshoppen som alla företag har möjlighet att köpa.

För att beställa dessa skrifter behövs inget användarkonto till webbshoppen hos Åtta.45. Men för att ta del av medlemsrabatten om 25 % behöver du vara inloggad på Teknikföretagens medlemssidor när du trycker på länken till webbshoppen. 

Om du inte har ett webbkonto till Teknikföretagens medlemssidor skapar du ett via länken nedan under punkt 1.   

Kollektivavtal - Arbetsrätt

Teknikföretagens medlemsföretag kan köpa kollektivavtalsböcker samt annan litteratur om arbetsrätt i vår webbshop. För att se utbudet och lägga en beställning behöver du följa nedanstående steg. 

Skapa konto och logga in på webbshoppen

För att beställa kollektivavtal och böcker om arbetsrätt behöver du skapa ett konto och logga in på webbshoppen. Det gör du via ditt webbkonto här på Teknikföretagens hemsida.

  1. Du behöver först ha ett webbkonto till Teknikföretagens medlemssidor. Om du inte har ett webbkonto kan du skapa ett här.
  2. När du är inloggad på webbkontot kan du sedan skapa ett användarkonto till webbshoppen hos Åtta.45 här.
  3. Vid det första besöket kommer du att aktivera ditt konto genom att ange ett lösenord som du sedan, tillsammans med din e-post, använder när du beställer från vår webbshop.

Vad du kan beställa beror på vilket typ av medlemskap ditt företag har hos Teknikföretagen.

Medlemsrabatt på beställningar

För att ta del av rabatten på 25 % behöver du vara inloggad på ditt webbkonto på Teknikföretagens medlemssidor när du klickar dig in på webbshoppen. 

Har du frågor?

Frågor om beställningar och leveranser

Vår webbshop hanteras av Åtta.45 Tryckeri AB. Vid frågor om beställningar och leveranser, kontakta systemsupport@atta45.se.

Problem med inloggning 

Har du problem att skapa eller logga in på webbkontot på Teknikföretagen, kontakta info@teknikforetagen.se.