Almedalen 2024 Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English
Träffa våra medarbetare

Kresimir Iveskic - arbetsmiljöexpert

Kresimir Iveskic jobbar med arbetsmiljöfrågor och tycker att det roligaste med hans jobb är kontakterna med medlemsföretagen.

Varför är det intressant för dig att arbeta på Teknikföretagen?

Jag tycker att Teknikföretagen som organisation är spännande att arbeta för eftersom att det alltid är mycket i omvärlden som berör medlemsföretagen och som Teknikföretagen är med och påverkar.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande, på så sätt ser mina arbetsdagar olika ut från dag till dag. Ibland är det en hel del arbete framför datorn för att ta fram presentationer till utbildningar, svara på frågor från medlemsföretag, läsa rapporter, svara på remisser och mycket mer. Andra dagar kan det vara väldigt mötestätt, både internt och externt, och vissa perioder är jag ute och håller en hel del utbildningar och föreläsningar.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med arbetet är att jag kan hjälpa och stötta våra medlemsföretag. Variationen av olika arbetsuppgifter och uppdrag är också en av fördelarna med jobbet.

”Det bästa med arbetet är att jag kan hjälpa och stötta våra medlemsföretag.”

Kresimir-iveskic-miniatyr.jpg

Hur ser dina möjligheter att utvecklas ut?

Jag tycker att jag lär mig nya saker hela tiden, vilket är fantastiskt roligt. Jag utvecklas i de kontakter jag har med medlemsföretag, myndigheter och andra organisationer.