Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English

Teknikföretagen lanserar ny e-kurs

Utbildning inom arbetsrätt och avtal är en viktig del i Teknikföretagens arbetsgivarservice. Genom en ny e-kurs inom lön och avtal utökar vi nu utbudet för våra medlemmar.

Foto: Andrew Neel/Unsplash Foto: Andrew Neel/Unsplash

Nyhet
30 sep. 2022
Sakområde:

- Vi ser ett stort väde i den flexibilitet det digitala formatet innebär. När det kommer till frågor om lön och avtal tror vi att det passar särskilt bra. Vi ser också att bredden i olika utbildningsformat är en styrka. Vi kan erbjuda våra medlemsföretag utbildning både fysiskt och digitalt. Det ger en valfrihet för medlemmarna , säger Daniel Svenvik, jurist på Teknikföretagen, som varit med och utformat den nya utbildningen.

Självstudiekursen är på grundnivå och vänder sig i första hand till dig som arbetar med företagets lönehantering och eller kommer i kontakt med kollektivavtalens ersättningsbestämmelser, exempelvis som löne – eller HR-assistent.

I utbildningen får vi igenom:

  • Anställningsvillkor
  • Arbetstid
  • Semester
  • Resor och traktamenten
  • Sjukdom
  • Ledighet

Du kan utföra den i din egen takt och på den tid som passar dig. Det tar ungefär två timmar att utföra hela e-utbildningen.

Pris: 1200 kr exkl. moms

Du behöver vara inloggad på våra medlemssidor för att registrera dig till e-utbildningen. Om du inte har ett konto, skapa ett här.

Läs mer och registrera dig

Mer på Teknikföretagen /Registrera dig till e-utbildning/

Registrera dig till e-utbildning

 

Kontakt


Senaste nyheterna från Teknikföretagen