Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English

Teknikföretagen ställer om till digitala kurser

Med anledning av den fortsatta risken för smittspridning av covid-19 kommer Teknikföretagen erbjuda digitala utbildningar under hösten 2020. Inga öppna fysiska utbildningar kommer att hållas, men det är möjligt att boka företagsförlagda kurser, både fysiskt och digitalt.

Annika Arpfors, ansvarig för Teknikföretagens regionala verksamhet, och Daniel Svenvik, jurist på Teknikföretagen. Annika Arpfors, ansvarig för Teknikföretagens regionala verksamhet, och Daniel Svenvik, jurist på Teknikföretagen.

Nyhet
02 sep. 2020
Sakområde:

– Det är av största vikt att vi fortsätter hålla en hög kvalitet på våra utbildningar. Genom små grupper om max 9 personer underlättar vi för interaktion och lärande, säger Daniel Svenvik, jurist på Teknikföretagen.

– Att nätverka med deltagare från andra företag lokalt ses också som viktigt av många. För att möjliggöra det även vid digitala kurser sänder vi dessa från våra olika regionkontor. På så sätt kan deltagarna också bygga relationer både sinsemellan och med våra regionala rådgivare, säger Annika Arpfors, ansvarig för Teknikföretagens regionala verksamhet.

De kurser som initialt kommer erbjudas digitalt är:

Som ett led i arbetet med digitala kurser har vi lanserat en förnyad Arbetsgivarguide. Den är mer användarvänlig och överskådlig, samt innehåller steg-för-steg-guider och blanketter.


Senaste nyheterna från Teknikföretagen