Vi upplever för närvarande driftstörningsproblem med vår växellösning för telefonsamtal, vilket påverkar samtal till Teknikföretagens samtliga funktioner. Vi arbetar för att lösa problemet och uppskattar ditt tålamod under tiden.

Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English

Hållbart ledarskap ger framgångsrika företag

Välkommen till Teknikföretagens och Ledarnas gemensamma halvdagsseminarium kring hur ett hållbart ledarskap kan bidra till att skapa framgångsrika företag


Nyhet
09 jan. 2019
Sakområde:

Att vara chef innebär ett flertal utmaningar. Det är roligt och utvecklande men kraven är också stora. Chefer företräder arbetsgivaren och har ansvar för att leda och utveckla verksamheten och medarbetarna. Hur väl man lyckas är avgörande för framgången, både för individ och företag.

Vi har försökt finna "best practice" i några av Sveriges största teknikföretag och intervjuat 20 chefer i olika positioner. Resultat och exempel finns sammanfattade i rapporten "Goda Exempel – för hållbart och framgångsrikt ledarskap" som presenteras i samband med seminariet.

Medverkar gör Anna Welinder, rådgivare på Teknikföretagen, och Anki Udd, ledarskapsutvecklare på Ledarna, samt en panel bestående av verksamma chefer i teknikbranschen. De medverkande kommer under seminariet att dela med sig av sina erfarenheter i ämnet.

Tid och plats

Linköping, tisdagen den 12 februari 2019 kl. 13:00 - 16.00, Sky Hotel.
Lund, torsdagen den 14 februari 2019 kl. 13:00 – 16:00, Park Inn by Radisson.
Göteborg, torsdagen den 21 februari 2019 kl. 13:00 – 16:00, Elite Park Avenue Hotel.

Vi bjuder på fika i pausen!

Anmälan

Senast den 4 februari 2019 – anmäl dig här.

Om du har frågor gällande seminariet kontakta:

Annika Arpfors, regionchef Teknikföretagen, annika.arpfors@teknikforetagen.se eller Peder Bertilsson, lönestrateg Ledarna, peder.bertilsson@ledarna.se.

Varmt välkommen!

Teknikföretagen – Ledarna, Ledarna Teknik & Motor