Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop Avtal 2023 In English
Nyhet 09 mars 2023

Nominera Sveriges smartaste företag!

Företagstävlingen Smart industri uppmärksammar och belönar små och medelstora företag som tar vara på digitaliseringens möjligheter för ökad resurseffektivitet eller minskad klimatpåverkan. Givetvis finns det många av Teknikföretagens medlemsföretag som uppfyller detta.

Tävlingen arrangeras av Kungl. IngenjörsVetenskapliga Akademien (IVA) och syftar till att lyfta fram goda exempel och stimulera små och medelstora företags digitala transformation som leder till resurseffektivitet eller minskad klimatpåverkan. "Smart industri" uppmärksammar och belönar företag som tar vara på digitaliseringens möjligheter på ett smart och innovativt sätt med tydliga resultat.

Så här fungerar företagstävlingen

Nominera ditt eget eller någon annans företag till tävlingen. Alla nominerade företag tillfrågas att acceptera sin nominering och delta i tävlingen genom att besvara ett antal frågor via ett formulär.

Alla nomineringar granskas av en urvalskommitté. Företagstävlingens jury utser baserat på urvalet ett antal finalister som intervjuas innan pristagare och mottagare av eventuella hedersomnämnanden utses. Pristagarna vinner en skräddarsydd studie- och inspirationsresa.

Juryn består utav representanter från:

Volvo Group​
Tillväxtverket​
Bror Tonsjö AB
Siemens
WASP (Wallenberg Autonomous Systems and Software Program)​
KTH