Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop Avtal 2023 In English

Teknikföretagen har träffat ett 2-årigt avtal med facken inom industri. Läs mer här

Nyhet 04 jan. 2021

En ny plattform för kollektivavtalad tjänstepension och försäkring

Som arbetsgivare med kollektivavtal inom privat sektor ger du otroligt bra förmåner till dina anställda: tjänstepension och försäkringar. Marknadens bästa lösningar, vilket vi är stolta över! Däremot vet vi att det kan vara svårt att hantera försäkringarna för dina anställda. Det är många aktörer och inloggningsuppgifter att hålla reda på. Vi vill göra det enklare, därför startar vi Avtalat.

Avtalat har bildats gemensamt av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Bolagets ansvar är att informera privata företag med kollektivavtal och deras anställda om tjänstepension och försäkring. På sikt kommer det vara möjligt att logga in och administrera försäkringarna direkt på avtalat.se.

Det stora målet är att det ska bli enklare för både dig och dina anställda. Genom att samla information, tjänster och checklistor på en gemensam plattform kommer du få en bättre översikt. Du och dina anställda får samma information, uttryckt på samma sätt. Det kommer innebära att dina anställda och potentiella nya medarbetare förstår värdet av de förmåner du erbjuder!

Redan från årsskiftet kommer information som du tidigare har hittat på t.ex. finfa.se flyttas till avtalat.se. Till en början lanseras generell information. Men på sikt, senast 2024, ska både du och dina anställda kunna logga in och utföra uppgifter som rör kollektivavtalad tjänstepension och försäkring.

Avtalat_logo+devis_RGB.png

Läs mer

Mer på Internet http://www.avtalat.se/

Avtalat.se