Almedalen 2024 Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English
Medlemsportalen

Avboknings- och dataskyddsinformation

Avbokning eller inställd kurs

Om du behöver avboka din anmälan gör du det till kurssekreterare som finns namngiven på den bekräftelse som du erhåller efter anmälan.

Sker avbokning 1 – 4 veckor före start, debiteras 40 % av avgiften, därefter hela avgiften. Deltagande kan dock överlåtas till annan person inom företaget.

Teknikföretagen förbehåller sig rätten att vid för få anmälda ställa in kurser. Detta kan ske med kort varsel varför kontaktuppgifter är viktiga så vi kan meddela anmälda deltagare snarast.

Dataskyddsinformation

För Teknikföretagen, Teknikarbetsgivarna och Tekniktjänstearbetsgivarna är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd.

För att kunna genomföra evenemanget/kursen du är anmäld till måste vi behandla dina personuppgifter, bland annat för att kunna genomföra kursen men också för att kunna ge dig information. Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs.

I vår personuppgiftspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Ta del av den här.