Almedalen 2024 Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English

Uppdatering 8-15 juni: Så påverkas Teknikföretagen.se

Mellan den 8 juni kl.13:00 och den 15 juni kl.08:00 kommer det att genomföras en uppdatering som påverkar Teknikföretages webbplats. Under denna tidsperiod kommer du som redan har ett webbkonto att kunna logga in och ta del av allt material precis som vanligt, och vår förhoppning är att du inte kommer märka av vårt arbete. Det kommer däremot inte vara möjligt att skapa nya webbkonton, byta lösenord eller uppdatera dina kontaktuppgifter.


Nyhet
25 maj 2022
Sakområde:

Om du vet om att du eller en kollega kommer behöva ett webbkonto rekommenderar vi att ni skapar ett konto innan 8 juniSkapa ett här.

I samband med uppdateringen kommer det inte att vara möjligt att skapa upp nya webbkonton till våra medlemssidor. Om du som medlem redan har ett konto sen tidigare kan du logga in i vanlig ordning och använda våra digitala verktyg.

Vi på Teknikföretagen vill dock göra dig som redan har ett konto uppmärksam på att du dock inte kommer att kunna ändra informationen under ”Mina inställningar”. Det kommer till exempel inte gå att justera namn, arbetsplats, befattning eller lösenord under denna tid.

På grund av systemuppdateringen kommer det heller inte gå att beställa tjänsten Standardavtal Premium under denna tidsperiod. Så om du planerar att beställa tjänsten bör du göra det innan dess.

Om du redan är en prenumerant av Standardavtal Premium kommer du inte kunna bjuda in andra kollegor till tjänsten under denna tidsperiod.

Vid frågor, kontakta info@teknikforetagen.se.