Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English
Affärsjuridiska guiden IT-Juridik/Digitalt Big data - ett nytt begrepp som har juridiska konsekvenser

Big data - ett nytt begrepp som har juridiska konsekvenser

I dagens samhälle genereras en stor och ökande mängd information i digital form. Informationen kan lagras, bearbetas och analyseras. Den kan därigenom ha ett betydande värde. Ibland härrör informationen från produkter som levererats, man brukar tala om IoT – Internet of things om produkterna är uppkopplade.


Bli medlem i Teknikföretagen

Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor

Oavsett om det gäller en enkel fråga i vardagen eller en komplicerad tvist står Teknikföretagen redo för att ge råd – med regional medlemsservice och telefonjour öppen dagligen. Du får helt enkelt stöd av Sveriges främsta experter på arbetsrätt.

Kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Pension och försäkringar är avgörande för att locka och behålla kompetens. Våra kollektivavtalade lösningar är heltäckande och kostnadseffektiva.

Hjälp med snabb handläggning av arbetstillstånd

Kompetensförsörjning är ett växande problem för entreprenörer, och att anställa icke-EU-medborgare kan ta upp till ett år. Teknikföretagen kan ordna arbetstillstånd på tio dagar.

Hjälp med att driva viktiga näringspolitiska frågor

Vi bedriver påverkans- och opinionsarbete i Sverige och EU för att ta tillvara våra medlemmars intressen. Genom oss har du möjlighet att påverka beslut som du som enskilt företag i vanliga fall bara får ta konsekvenserna av.