Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English

Den 1 oktober började de nya reglerna i LAS och Huvudavtalet att tillämpas. Arbetsgivarguiden är uppdaterad med alla förändringar.

Pressmeddelande 11 maj 2022

Ur askan i elden

Industriekonomerna presenterar konjunkturprognos. Onsdag 11 maj kl 09.00 i Teknikföretagens lokaler på Storgatan 5, Stockholm. Frukost från kl 08.30.

Återhämtningen efter pandemin har övergått i ett nytt läge som, bland annat, präglas av Rysslands anfallskrig mot Ukraina, åtstramning av penningpolitiken i USA och nya drakoniska ingrepp från kinesiska myndigheter mot nya utbrott av Corona.

Med utgångspunkt i olika scenarier presenterar Industriekonomerna sin konjunkturprognos onsdagen den 11 maj. Där ska vi försöka ge svar på frågorna ovan.

Presskonferensen hålls den 11 maj kl 9.00 i Teknikföretagens lokaler på Storgatan 5. Frukost serveras från kl 08.30.  

På plats finns Industriekonomernas ekonomer Lena Hagman, Kerstin Hallsten och Mats Kinnwall för att redogöra för den ekonomiska utvecklingen.

På plats finns även Johan Wiktorin, som är rådgivare i säkerhets- och underrättelsefrågor samt medlem av Kungliga Krigsvetenskapsakademien. Han kommer att tala om den säkerhetspolitiska utvecklingen.

Det kommer att finnas utrymme för frågor under presskonferensen, som pågår mellan kl 9.00 och 10.00, samt möjlighet till enskilda intervjuer efteråt. 

Hjärtligt välkommen!

Vänligen anmäl ditt deltagande till per.braconier@teknikforetagen.se

Det går även att följa eventet digitalt:

 Ser du inte spelaren ovan? Klicka här.

 

Industriekonomerna utgörs av Teknikföretagens och Industriarbetsgivarnas ekonomer.

Presskontakt

Per Braconier Presschef