Kontakta oss Varumärkesportal Kurser & seminarier Webbshop In English
Affärsjuridiska guiden Inkasso, insolvens med mera Kreditupplysning och betalningsanmärkningar

Kreditupplysning och betalningsanmärkningar

En registrerad betalningsanmärkning utgör en belastning för ett företag eftersom den kan försvåra affärsverksamheten. Det blir i allmänhet svårare för företaget att få krediter från leverantörer, banker m.fl. I synnerhet gäller detta mindre företag. Den oro som många företagare har för betalningsanmärkningar är således befogad. Det är därför bra att känna till de grundläggande reglerna om kreditupplysning och betalningsanmärkningar.


Bli medlem i Teknikföretagen

Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor

Oavsett om det gäller en enkel fråga i vardagen eller en komplicerad tvist står Teknikföretagen redo för att ge råd – med regional medlemsservice och telefonjour öppen dagligen. Du får helt enkelt stöd av Sveriges främsta experter på arbetsrätt.

Kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Pension och försäkringar är avgörande för att locka och behålla kompetens. Våra kollektivavtalade lösningar är heltäckande och kostnadseffektiva.

Hjälp med snabb handläggning av arbetstillstånd

Kompetensförsörjning är ett växande problem för entreprenörer, och att anställa icke-EU-medborgare kan ta upp till ett år. Teknikföretagen kan ordna arbetstillstånd på tio dagar.

Hjälp med att driva viktiga näringspolitiska frågor

Vi bedriver påverkans- och opinionsarbete i Sverige och EU för att ta tillvara våra medlemmars intressen. Genom oss har du möjlighet att påverka beslut som du som enskilt företag i vanliga fall bara får ta konsekvenserna av.