Kontakta oss Avtal 2020 Kurser och seminarier Pressrum In English
Träffa våra medarbetare

Mari Pettersson - redovisningsassistent

Varierade arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter värdesätts av Mari Pettersson. Hon tycker även att Teknikföretagen har förståelse för familj och fritid.

Mari Pettersson arbetar som redovisningsassistent på huvudkontoret i Stockholm. Hon sköter allt från löpande bokföring till bokslut. Årsredovisningar och löner är också del av arbetet.

Vad uppskattar du mest med ditt arbete?

Jag uppskattar att jobbet är så varierat. Det är allt från enkla arbetsuppgifter till större utmaningar. Jag utför mitt jobb under eget ansvar och har koll på mina ansvarsområden. Det är upp till mig att se till att jobbet blir utfört. Behöver jag hjälp, finns det alltid någon att fråga.

Har du möjlighet att utvecklas?

Jag tycker att jag lär mig något nytt varje dag. Här får man ta ansvar och utvecklas i sin yrkesroll. När jag började på Teknikföretagen kunde jag inte göra koncernredovisningar. Jag gick till min chef och bad om att få gå en utbildning. Nu klarar jag koncernredovisningar och känner mig mycket säkrare tack vare utbildningar och det växande ansvaret. Dörrarna är alltid öppna till kollegor med spetskompetens, vilket innebär att jag lär mig mycket av dem. Stämningen är god och det är högt i tak.

”Här får man ta ansvar och utvecklas i sin yrkesroll”

mari-pettersson-miniatyr.jpg

Finns det tid över för annat?

En fördel med Teknikföretagen är förståelsen för familj och privatliv. Möjligheten finns att själv disponera sina arbetstider inom vissa ramar. På vår avdelning finns en arbetstopp i början av året, då vet jag att det är mycket jobb. I gengäld kan jag ta det lite lugnare senare.

Vad tycker du om förmånerna?

Vår restaurang är en av de bästa förmåner jag någonsin haft eftersom maten är så bra. Friskvårdsbidraget är värt mycket eftersom du själv bestämmer hur du vill använda det. Välj mellan massage, simning eller något annat.