Kontakta oss Avtal 2020 Kurser och seminarier Pressrum In English

Jurist till Teknikföretagens förhandlingsavdelning

Jurist till Teknikföretagens förhandlingsavdelning

Stockholm Arbetsgivarfrågor Tillsvidareanställning, Heltid
Ansök om jobbet
Ansök senast 20:e apr 2021

Vi utökar nu vår verksamhet och söker en kvalificerad jurist till vår förhandlingsorganisation. Din huvudsakliga uppgift blir att företräda svenska teknikföretag, tekniktjänsteföretag och tekoföretag. Bland de större medlemsföretagen kan nämnas Ericsson, AB Volvo, Volvo Cars, AFRY, Atlas Copco, Scania, SKF, Saab AB, IBM, Alfa Laval, Tetrapak, Electrolux, Northvolt och ABB.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en kunskapsorganisation! Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med nya människor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Förhandlingar
  • Processer
  • Rådgivning
  • Juridiska analyser och utredningar
  • Påverkansarbete
  • Information, kurser, seminarier och utveckling av medlemserbjudandet

Du har kunskaper om arbetsrätt och gärna också om EU-rätt samt har några års yrkeserfarenhet med kvalificerad juridisk rådgivning eller är tingsmeriterad. Tjänstgöring i överrätt och erfarenhet från riksdag, departement eller Arbetsdomstolen är en merit.

För att lyckas i rollen har du intresse för samhälls- och näringspolitiska frågor och du har en god social förmåga, eftersom verksamheten innebär omfattande kontakter med medlemsföretagen och arbetstagarnas olika företrädare. Arbetet förutsätter mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du behöver också ha en väl utvecklad problemlösningsförmåga och en vana att arbeta i team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vid vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner. En del resor ingår i tjänsten.

Har du frågor kring denna befattning är du välkommen att höra av dig till:
Arbetsrättschef Anna Nordin, e-post anna.nordin@teknikforetagen.se, telefon 08-782 09 24.

Låter det intressant?
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 april 2021.

Jurist till Teknikföretagens förhandlingsavdelning

Stockholm Arbetsgivarfrågor Tillsvidareanställning, Heltid
Ansök om jobbet
Ansök senast 20:e apr 2021