Kontakta oss Kurser och seminarier Pressrum In English
Jobba hos oss

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka.

Nedan ser du våra utlysta tjänster. Finns det inga lediga tjänster eller om du inte hittar ditt drömjobb kan du i stället göra en generell intresseanmälan. Vi är alltid på jakt efter engagerade medarbetare som kan hjälpa medlemsföretagen.

Det finns för tillfället inga lediga tjänster att söka. Bevaka oss gärna och följ oss på LinkedIn, där alla annonser också läggs ut.

Skicka en generell intressanmälan

Om du inte hittar ditt drömjobb bland våra lediga tjänster kan du i stället göra en generell intresseanmälan. Vi är alltid på jakt efter engagerade medarbetare som kan hjälpa medlemsföretagen.

Ändra eller komplettera ansökan

Har du redan gjort en ansökan till ett jobb som du vill komplettera eller ändra på? Då kan du logga in med kontot du registrerade när du skickade in din ansökan.


Teknikföretagen är den främsta företrädaren för svensk industri. Tillsammans står våra 4 200 medlemsföretag för en tredjedel av Sveriges export. Uppdraget är att ge företagen bästa möjliga konkurrenskraft. Våra medlemsföretag utgörs både av stora, namnkunniga globala företag som exempelvis Ericsson, Scania, AFRY, ABB och Volvo, samt väldigt många betydligt mindre företag och företag i alla storleksklasser däremellan.

Läs mer