Dina förmåner

Publicerad 28 april 2016

För oss på Teknikföretagen är det självklart att arbetsliv, familj och fritidsintressen kan kombineras på ett bra sätt. Läs om några av förmånerna som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

Friskvårdsbidrag

Pilates, simning eller massage? Hitta din träningsform och använd vårt friskvårdsbidrag. På huvudkontoret i Stockholm finns även gym och lärarledda pass. 

"Du väljer själv hur du vill använda friskvårdsbidraget"

Mari Pettersson, redovisningsassistent


Hälsoundersökning

Vi erbjuder möjlighet att regelbundet gå på hälsoundersökning och få koll på hur kroppen mår.

Föräldralön

Vi erbjuder föräldralön som fyller ut Försäkringskassans föräldrapenning. Hur mycket du får beror på hur länge du har varit anställd.

“Det finns en förståelse för hur det är att ha små barn”

Pär Hermerén, expert klimat & energi

Försäkringar och pension

Goda pensionsvillkor i enlighet med ITP-planen och pensionsrådgivning är två av våra förmåner. Som medarbetare omfattas du även av andra förmånliga försäkringar.

Äta bör man…

Huvudkontorets lunchrestaurang höjs till skyarna av medarbetarna. Här kan du äta en god lunch i en trevlig miljö. Du som inte arbetar i Stockholm får rikskuponger som kan användas på restauranger runt om i landet.  

“Vår mytomspunna lunchrestaurang är verkligen fantastisk”

Anna Lööf, pressekreterare

 

 

Kulturföreningen

För att uppmuntra dig till en skön fritid, erbjuder Kulturföreningen en rad olika aktiviteter. Föreningen har till uppgift att stimulera intresset för konst, litteratur, musik, film och teater.

Centralt belägna kontor

Nej, det är inte en förmån men vardagen blir lite smidigare när jobbet ligger i stan. Alla våra kontor ligger centralt. Läs mer om i vilka städer som vi har kontor i här.

 

 

Låter det intressant? Se våra lediga jobb