Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English
Nyhet 15 nov. 2022

Arbetsgivarguiden lanseras nu på engelska

Idag lanserar Teknikföretagen en engelsk version av arbetsgivarguiden. I guiden tillhandahålls sammanfattningar inom många viktiga områden inom arbetsrätt och arbetsmiljö samt checklistor, mallar och kollektivavtal.

Teknikföretagen har sedan tidigare erbjudit sina medlemsföretag en omfattande arbetsgivarguide med sammanfattningar, checklistor, mallar och steg-för-steg-guider kring arbetsgivarfrågor. Nu lanseras en engelsk motsvarighet.

- Vi är stolta över att kunna erbjuda ännu en tjänst inom arbetsgivarservice till våra medlemsföretag. När vi nu tillgängliggör de mest efterfrågade materialet ur den svenska arbetsgivarguide når vi ut till ännu fler företag, säger Anton Wemander Grahm jurist på Teknikföretagen. 

Teknikföretagen kommer fortsätta bygga ut den engelska guiden framöver.

- Vi hoppas på mycket feedback från medlemsföretagen! Det kommer hjälpa oss att prioritera vårt fortsatta arbete med den engelska guiden.

Behovet av en engelsk version av den populära arbetsgivarguiden kommer från att medlemsföretag allt snabbare internationaliseras vilket ställer större krav på arbetsgivarorganisationerna. 

- Vi ser en allt större efterfrågan av stöd och hjälp på engelska vad gäller arbetsgivarservice. Med den engelska arbetsgivarguiden möter vi den efterfrågan och stärker vårt medlemserbjudande ytterligare. Jag är övertygad om att Teknikföretagen nu är den arbetsgivarorganisation i Sverige som kan erbjuda det mest konkurrenskraftiga erbjudandet på engelska, avslutar Anton Wemander Grahm.