Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop Avtal 2023 In English
Nyhet 07 sep. 2020

Välkommen till Teknikföretagens nya hemsida

Idag lanserar Teknikföretagen en ny hemsida med ny design, struktur och funktionalitet.

– Vi är glada att presentera vår nya hemsida som ska förbättra användarupplevelsen för våra besökare, säger Håkan Eriksson, kommunikationschef på Teknikföretagen.

I framtagningen av den nya hemsidan har stort fokus legat på Teknikföretagens digitala verktyg för medlemsföretagen.

– För att det ska vara så enkelt som möjligt för medlemmarna att hitta de digitala verktygen har vi samlat våra guider, Arbetsgivarguiden, Affärsjuridiska guiden och Produktkravsguiden, under ett och samma tak - Medlemsportalen. Guiderna är dessutom bara ett klick bort från startsidan med hjälp av den nya utfällbara menyn, berättar Håkan Eriksson och fortsätter:

– I våra guider har vi bland annat förbättrat navigeringen, sökmotorn och som medlem kan du nu också bokmärka dina favoritsidor. Vi har sett över hela vår Arbetsgivarguide innehållsmässigt och har bland annat tagit fram praktiska steg-för-steg-guider samt fler blanketter och checklistor.

Under Medlemsportalen finns också övrig information som är riktad till medlemmarna, såsom kurs- och seminariekalendarium, information om arbetstillstånd och vår informationssida med anledning av corona. Där finns också vår betaltjänst Standardavtal Premium (tidigare Standardavtal Online). Abonnenter av Standardavtal Premium kommer att mötas av en ny portal där det går att ladda ner standardavtal på en och samma sida. På samma sida finns också standardavtalen NL 17, NLM 19 och NLS 19 som är fria för nedladdning listade.

– På den nya hemsidan har vi ett mer framträdande nyhetscenter där vi publicerar nyheter, ekonomiska analyser, rapporter och annat innehåll som är av nyhetskaraktär. Under vår flik Fokusområden samlar vi information om Teknikföretagens näringspolitiska arbete och våra förslag för en konkurrenskraftig teknikindustri, säger Håkan Eriksson och avslutar:

– Vi har även en helt ny sida som presenterar våra kontor runtom i landet och ny design på vår sida om medlemskapet i Teknikföretagen. Det är bara ett par av nyheterna på vår nya hemsida, så klicka gärna runt för att utforska den. Hoppas att du blir lika nöjd över den som vi är.

Skapa webbkonto på vår nya hemsida

Som medlem behöver du skapa ett nytt webbkonto, även om du hade ett konto på vår tidigare hemsida. Det gör du enkelt på egen hand genom att klicka på ”Mina sidor” och sedan ”Skapa ett här”.

 

Abonnent av Standardavtal Premium?

På vår tidigare hemsida loggade du som abonnent in med ett företagsgemensamt konto. Nu kommer du istället att logga in med din e-postadress. Vi har skickat ut information per mejl till den registrerade kontaktpersonen för företagets konto om hur man ska göra för att logga in på vår nya hemsida. Har du inte fått ett mejl? Kontakta oss på standardavtal@teknikforetagen.se så hjälper vi dig.

 

Vid frågor, kontakta