Kontakta oss Avtal 2020 Kurser och seminarier Pressrum In English
Nyhet 17 apr 2020

Kickstart Digitalisering går över till digitala kurser

Coronakrisen visar på behovet av att kunna digitalisera företagens verksamheter. För att ge företag digitaliseringsstöd under pågående kris går därför workshopserien Kickstart Digitalisering över till digitala kurser.

Kickstart Digitalisering är en workshopserie som ska öka digitaliseringstempot för små och medelstora företag genom en enkel och effektiv startmodell. Ursprungsformatet är utbildning genom workshops i form av fysiska möten, vilket inte längre är möjligt med anledning av de rådande omständigheterna. Därför kommer kurserna att anordnas digitalt.

– Företagen behöver akut stöd nu, därför kan vi inte skjuta på kurserna och avvakta tills samhället återgår till det normala. Syftet att inspirera och motivera företag att komma igång med sitt digitaliseringsarbete behöver fortgå även under pågående kris, säger Karolina Pamp-Sandgren som är programchef för Kickstart Digitalisering och fortsätter:

– Vår förhoppning är att företag ser Kickstart Digitalisering Online som en möjlighet att påbörja eller fortsätta sitt digitaliseringsarbete, var de än befinner sig i Sverige, även under denna kritiska situation samhället genomgår.

För att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt från kostnadsfria Kickstart Digitalisering Online är tempot högt och interaktion mellan processledare/rådgivare och deltagare ett måste. Precis som vid vanliga Kickstart-workshops ligger mycket fokus på arbete med företagens egen verksamhet, med stöd från våra experter som bidrar till att skapa förståelse och aktiviteter som lyfter det egna företaget framåt i digitaliseringsresan.

Kickstart Digitalisering finansieras av Tillväxtverket och drivs av Teknikföretagen, IF Metall, RISE och IUC.

Läs mer

Mer på Internet https://www.kickstartdigi.se/

Kickstart Digitalisering

Mer på Internet https://www.kickstartdigi.se/2020/04/17/coachstod/

Coachstöd för företagets digitaliseringsresa via Kickstart Digitalisering