Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop Avtal 2023 In English
Nyhet 17 juni 2019

Här är finalisterna i Techarenan Serendipity Challenge 2019

Idag har 50 framtidsbolag blivit uttagna till finalen av Techarenan Serendipity Challenge 2019. Finalisterna är verksamma inom olika branscher, såsom miljöteknik, robotik och medicinteknik. Finaldagarna kommer att äga rum under Almedalsveckan i Visby den 1–3 juli och Teknikföretagen är partner till Techarenan.

Tävlingen arrangeras för sjätte året i rad och riktar sig till entreprenörsledda bolag som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden. Målet med Techarenan är att vara en arena för entreprenörskap och innovation där entreprenörer, industri, beslutsfattare, investerare och politiker kan utbyta erfarenheter, skapa samarbeten, göra affärer och bygga nätverk.

De 50 bolag som tagit sig till finaldagarna gör upp om titlarna Årets startupbolag och Årets tillväxtbolag. Vinnarna i respektive kategori får ett tillväxtpaket till ett värde av 200 000 kronor och en plats i vinnardelegationen resa som tidigare år har gått till New York och Silicon Valley samt till Tokyo och Seoul.

Teknikföretagen delar ut Industrins pris, som syftar till att uppmärksamma innovationer som ligger nära industrin. Bland tidigare års vinnare av priset finns Swedish Algae Factory, SaltX och Cellink.

Prisutdelningarna äger rum på tisdag den 2 juli klockan 17:00 på Techarenan.

Finalbolagen 2019