Med juridiken på plats kan allt fokus läggas på affären

Publicerad 26 februari 2018

Vi vill hjälpa våra medlemmar att göra bättre affärer. Därför finns vi som stöd vid till exempel kontraktsskrivning och hjälper till med vardagsjuridiken. Lite förenklat kan man säga att vi tar hand om det finstilta så att du kan fokusera på affären.

Vi utbildar också våra medlemmar i affärsjuridik, både genom öppna kurser och företagsspecifika skräddarsydda utbildningar.

Affärsjuridisk rådgivning utan kostnad

Våra medlemmar har möjlighet till fri affärsjuridisk rådgivning i en timme per ärende. Våra erfarna affärsjurister svarar på frågor och hjälper dig att till exempel granska avtal eller ge råd i en tvistsituation.

Spara tid och pengar med standardavtal

Vi jobbar också för att underlätta kontraktsskrivning så att företagen sparar tid och pengar och kan undvika onödiga tvister. Det gör vi genom att påverka och utforma olika standardavtal som företag kan hänvisa till när de inleder ett samarbete. Vår abonnemangstjänst ”Standardavtal online” ger dig tillgång till de flesta standardavtal som ditt företag behöver för inköp och försäljning. Som medlem får du 50% rabatt. Genom att använda standardavtal behöver företagen inte ha jurister inkopplade när de skriver avtal. Ett enkelt sätt att spara både tid och pengar.