Låter kollektivavtal som något dyrt, krångligt och gammaldags? Det är precis tvärtom – Tekniktjänsteavtalet hjälper ditt tjänsteföretag att växa. Avtalet är skräddarsytt för utvecklings-, tjänste- och konsultföretags behov.

Det räcker med en anställd för att personalfrågor ska uppstå och är det inte ovanligt att man försöker hantera dem internt. Det blir ofta både dyrt och tidskrävande. Med Tekniktjänsteavtalet, vårt kollektivavtal för tjänsteföretag, kan du som arbetsgivare i stället koncentrera dig på kärnverksamheten och därigenom spara både tid och pengar.

Flexibla arbetstider och överenskommelser

Snabbfotade verksamheter behöver rörliga förutsättningar. Tekniktjänsteavtalet ger bland annat möjlighet till individuella överenskommelser med anställda och även flexiblare arbetstidsregler än en enligt lag – vilket ger bättre förutsättningar att hantera arbetstoppar.

Spara pengar på försäkringar

Det är lätt att gå vilse i djungeln av pension och försäkringar. Med vårt kollektivavtal är du trygg med marknadens mest kostnadseffektiva helhetslösningar. Dessutom uppfyller ditt företag Migrationsverkets krav för beviljande av arbetstillstånd till personer från länder utanför EU.

Läs mer: Våra kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Få stöd i vardagen När du tecknar kollektivavtalet ingår ett medlemskap i Teknikföretagen med rådgivning, stöd och utbildning i arbetsgivar- och branschfrågor. Allt som behövs för att du ska vara trygg och attraktiv som arbetsgivare.

Läs mer: Så ger vi stöd i arbetsgivarfrågor

 

Vill du vara en trygg och attraktiv arbetsgivare? Då behöver du Teknikavtalet – vårt kollektivavtal för produktionsföretag.

Nyckeln till framgångsrikt företagande är en flexibel och effektiv verksamhet. Vårt kollektivavtal för produktionsföretag ger dig förutsättningar att lyckas. Teknikavtalet skapar trygga anställningsvillkor med kostnadseffektiva försäkrings- och pensionslösningar. Ditt företag får dessutom stöd vid bland annat omorganisationer, varsel och eventuella tvister.

Det är ingen slump att majoriteten av Sveriges industriföretag väljer Teknikavtalet. Vår erfarenhet att förhandla för våra medlemsföretags räkning har skapat ett kollektivavtal som ger just ditt företag bästa möjliga villkor i en global konkurrensutsatt bransch.

Hantera arbetstoppar och tvister

Med Teknikavtalet får ditt företag flexiblare arbetstidsregler än enligt lag, vilket ger bättre förutsättningar att hantera arbetstoppar. En tvistelösningsmodell hjälper dessutom till att smidigt lösa tvister i förhandling med fackliga motparter – för att undvika tidskrävande och kostsamma processer i domstol.

Spara pengar på försäkringar

Lämna försäkringar och pension till oss! Våra kollektivavtalade lösningar är marknadens mest kostnadseffektiva. Med Teknikavtalet uppfyller ditt företag dessutom Migrationsverkets krav för beviljande av arbetstillstånd till personer från länder utanför EU.

Läs mer: Våra kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Få stöd i vardagen

När du tecknar kollektivavtalet ingår ett medlemskap i Teknikföretagen med rådgivning, stöd och utbildning i arbetsgivar- och branschfrågor. Allt som behövs för att du ska vara trygg och attraktiv som arbetsgivare.

Läs mer: Så ger vi stöd i arbetsgivarfrågor