Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop Almedalen 2023 Avtal 2023 In English
Standardavtal Premium

Om Standardavtal Premium

Det är viktigt att välja rätt avtal beroende på vilken typ av produkt eller tjänst och marknad affären avser. Standardavtal Premium är en särskild betaltjänst som ger dig tillgång till de flesta standardavtal som du och ditt företag behöver i köp- och försäljningsverksamheten.

I tjänsten ingår ett 30-tal av de viktigaste standardavtalen för olika åtaganden, geografiska tillämpningsområden och i olika språkversioner i pdf-format. Tjänsten är tillgänglig även för icke-medlemmar i Teknikföretagen. Teknikföretagens medlemsföretag betalar endast halva abonnemangsavgiften.

När du tecknar Standardavtal Premium kan du logga in och helt fritt bifoga pdf-filen med olika elektroniska dokument, till exempel när du mejlar offerter eller beställningar. Det går också bra att skriva ut papperskopior. Däremot får du inte publicera villkoren på egen webbplats eller göra dem tillgängliga på internt nätverk.

Exempel på leveransbestämmelser som ingår i tjänsten är NL 17, NLM 19, Orgalim S 2022, Orgalime SI 14, ABA 99 och TP L 15. Till vissa avtal finns också kontraktsformulär och bilagor.

I tjänsten ingår även vissa äldre versioner av de vanligaste standardavtalen. I vissa fall kan det hända att äldre versioner är utgivna på andra språk än de nya versionerna.

Vissa standardavtal kan finnas utgivna på andra språk utöver dem som finns listade på sidan med standardavtalen. Exempel härpå är NL- och NLM-bestämmelserna som beroende på utgivningsår , i varierande omfattning, är utgivna på andra nordiska språk. Om du önskar tillgång till dessa och andra standardavtal i språkversioner som inte är angivna hänvisar vi i första hand att du kontaktar våra nordiska systerorganisationer.

Standardavtalen kan även beställas i pappersform från Teknikföretagens webbshop. Därifrån kan du också beställa vissa modellavtal och andra kontraktshjälpmedel för exempelvis återförsäljar- och licensavtal som inte ingår i Standardavtal Premium.

Beställ Standardavtal Premium

Beställa abonnemangstjänsten Standardavtal Premium idag och få tillgång till de standardavtal ni behöver i er köp- och försäljningsverksamheten.

Beställ

Vill du skaffa Standardavtal Premium? Läs mer om villkoren och priser här och klicka här för att beställa abonnemang.

Har du frågor som rör Standardavtal Premium? Kontakta standardavtal@teknikforetagen.se.


Kontakta standardavtal@teknikforetagen.se.

Klicka här för att maila