Kontakta oss Kurser och seminarier Webbshop In English

Lön och Avtal - digital grundkurs

KursStockholm
Denna grundkurs i löneadministration vänder sig till personer som arbetar med lönehantering och övriga HR-frågor på våra medlemsföretag men även andra som bör känna till betalningsreglerna och andra lönebestämmelser i Teknikavtalet IF Metall (TM) och Teknikavtalet Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna (TT).

Kursen kommer ge dig grundläggande kunskaper om lönebestämmelser i kollektivavtalen samt olika lag- och avtalsregler i anslutning till lönebestämmelser.

Innehåll

  • Anställningsvillkor 
  • Arbetstid
  • Semester
  • Sjukdom
  • Ledighet

Målgrupp
Denna kurs vänder sig till personer som arbetar med lönehantering och övriga HR frågor på våra medlemsföretag men även andra som bör känna till betalningsreglerna och andra lönebestämmelser i Teknikavtalen.

Omfattning
Kursen genomförs digitalt via Microsoft Teams och omfattar två halvdagar. Kursen kan även företagsanpassas. Kursdokumentation ingår i kurskostnaden. Mervärdesskatt tillkommer.

Dokumentation
Kursmaterialet innehållande åhörarkopior samt länk till Teknikavtalen för arbetare respektive tjänstemän mailas ut till kursdeltagarna före kursstart. Kursintyg mailas ut efter kursen.

Övrigt
Kursen kommer att genomföras digitalt via Microsoft Teams och förutsätter att deltagarna har en arbetsstation med möjlighet att kommunicera digitalt via både bild och ljud då vi strävar efter en hög grad av interaktion mellan kursledarna och kursdeltagarna.
Närmare anvisning kring kurskommunikation samt länk för att ansluta till utbildningen kommer att skickas ut innan kursstart.

Kurstider
Dag 1 - Klockan 08.30-12.00
Dag 2 - Klockan 08.30-12.00

Kurstider:
29 mar 08:30 - 12:00
30 mar 08:30 - 12:00

18 platser kvar
mar
29
29 mar - 30 mar
Stockholm
Medlemspris exkl. moms:
1.900 kr
Ej medlem: 3.800 kr