Serviceavtal

Publicerad 13 oktober 2014

Teknikföretagens Serviceavtal är till för dig som inte vill teckna ett kollektivavtal i dagsläget, men som behöver avlastning från det mesta som kan störa inom det arbetsrättsliga området. Med ett serviceavtal får du tillgång till vår expertis och vårt nätverk – vilket underlättar för dig och din verksamhet så att företaget kan växa sig ännu starkare.

När du tecknar vårt serviceavtal får ditt företag tillgång till arbetsgivarservice kring anställningsavtal, personalneddragningar eller omorganisationer. Med avtalet har du Teknikföretagens ansedda och erfarna arbetsrättsjurister bakom dig. Du får både förebyggande rådgivning och hjälp i förhandlingar och eventuella rättegångar, och våra jurister och rådgivare finns på plats över hela landet. Dessutom får du tillgång till Teknikföretagens Arbetsgivarjour. Helt enkelt för att du ska kunna känna dig trygg med att fatta rätt beslut för ditt företag.

Affärsjuridisk rådgivning

Ingen köp- eller säljsituation är helt och hållet riskfri. Därför får du fri affärsjuridisk rådgivning i upp till en timme per ärende. Och med våra standardavtal förebygger du dessutom betalnings-, leverans- eller rättighetsproblem.

Du får mer koll på omvärlden

Genom serviceavtalet får du information och nyheter om avtal, arbetsmiljö och branschfrågor. Du får också samma tillgång till hemsidan som våra medlemmar, och den information som de använder. Dessutom är nätverksgrupper som inte är stadgemässigt reglerade, och tillgängliga för våra medlemmar, öppna även för ditt bolag.

Kursrabatter och tillgång till nätverk

När du skaffar vårt serviceavtal kan du och ditt företag gå på kurser och konferenser till förmånliga priser. Dessutom får du och företagets nyckelpersoner tillgång till ett unikt nätverk med ledande befattningshavare på några av Sveriges största, framgångsrikaste och mest innovativa företag. Och som grädde på moset får du även rabatter på vissa avgiftsbelagda publikationer.

Vill du veta mer om serviceavtalet? Fyll i kontaktformuläret här så kontaktar vi dig och berättar mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?