Bli medlem

Publicerad 13 oktober 2014 Kontaktperson: Björn Widlert

Hos oss får du kraften att växa. För att du och ditt företag ska växa krävs det att ni kan fokusera på er passion och det ni gör bäst. Det behövs utrymme, näring och stöd – och vi finns till för att ge dig det.

För oss handlar allt om dig som är medlem. Vi avlastar dig genom att ge bland annat rådgivning, praktiska hjälpmedel, närande analytiska rapporter och anpassade kurser.

Var med där det händer – när det händer

Ett medlemskap ger dig möjlighet att få både mer kunskap och insikt i den snabba utvecklingen omkring oss. Vi förser dig med det senaste och relevanta inom  arbetsmarknadsfrågor, konkurrens och ekonomiska analyser. Dessutom kan du och dina kollegor få expertstöd och ta del av våra konferenser och utbildningar inom arbetsrätt, arbetsmiljö och affärsjuridik.

Storleken skapar styrkan

Som medlem blir du en del av något större – ett nätverk med långa gedigna rötter som växer in i framtiden. Tillsammans driver vi frågor för att göra svenska teknikföretag starkare på världsmarknaden. Vi arbetar också aktivt med skolor och myndigheter för att skapa förutsättningar inför morgondagen, en attraktiv bransch och för att säkra utveckling och fortsatt kompetensförsörjning.

Bli medlem och väx tillsammans med oss

Hos oss kan du välja ett medlemskap med heltäckande kollektivavtal, eller ett löpande serviceavtal där du får tillgång till vårt tjänstepaket utan att ingå ett kollektivavtal. Du väljer! Och vi är alltid tillgängliga när du behöver oss. Genom våra lokalkontor har du alltid personlig hjälp inom räckhåll, och inom regionverksamheten finns över hundra arbetsgivargrupper som samverkar lokalt.

Läs mer om de olika avtalen, kollektivavtal och serviceavtal, eller fyll i vårt kontaktformulär så berättar vi gärna mer.