Sverige partnerland till Hannovermässan 2019

Publicerad 3 oktober 2018

Sverige är partnerland till världens största industrimässa – Hannovermässan. Under mässveckan såväl som månaderna framtill mässan anordnas aktiviteter där företag får möjlighet att delta. Ta chansen att vara en del att positionera Sverige och svenska företag som ledande inom Smart Industri där ditt företag får unik uppmärksamhet från besökare och media på global nivå.


Sweden Co-Lab är konceptet för det svenska partnerskapet. Som visar på samskapande (Co), innovation (Lab) och ett brett deltagande – start-ups, scale-ups, små- och medelstora företag, storföretag, myndigheter, universitet och organisationer. Samverkan är grunden för att Sverige når internationella topplaceringar i innovation och digitalisering. Här får du möjlighet att vara en del av en modern berättelse om Sverige och svenskt näringsliv som står för kvalitet, innovation, nytänkande och hållbarhet.

Det kommer även att finnas en nationell paviljong, Sweden Co-Lab, där svenska produkter, tjänster och innovationer ska visas upp genom att vara en del av en större produktionslinje. Det är en exklusiv mötesplats för värdeskapande utbyte och aktiviteter som ska synliggöra den svenska närvaron.

Bland de medverkande är det företrädare på hög nivå från både näringsliv och offentlig sektor. Sveriges statsminister leder den svenska delegationen och förbundskansler Angela Merkel är värd för mässan.

Vill du vara med i Sweden Co-Lab på Hannovermässan 2019? Läs mer här.

Hannovermässan

  • 31 mars - 5 april 2019
  • >2 500 journalister
  • 6500 utställare
  • 80 stora seminarier och konferenser
  • >5 miljoner B2B interaktioner
  • 220 000 besökare