Ta del av innovationstrenderna för 2017

Publicerad 20 januari 2017

Hur hittar man de nya innovativa lösningarna som stärker konkurrenskraften, skapar jobben och banar väg för tillväxten? Häng med på inspirationsmöte där du får möjlighet att ta del av affärsrelaterade utmaningar, framgångar och praktisk tillämpning från företag som redan testat sig fram för att hitta sin modell.

 

I programmet medverkar:

Daniel Akenine, National Technology Officer på Microsoft, som kommer att dela med sig av ett framgångsrikt “innovation race”, där Microsoft i samverkan med kunder och partners på kort tid drivit fram nya innovativa projektidéer med tydligt fokus på patientnytta.

Peter Löfgren, Managing Director SynerLeap och Head of Strategic Collaboration & Business Development inom ABB Corp Research, som kommer att berättar om hur ABB i sin satsning SynerLeap samverkar med startup-företag för att skapa ekosystem för effektiva innovationsprocesser.

Maria Dalmalm, Strategichef hos Klarna Norden, som kommer dela med sig av utmaningar kring uppskalning av framgångsrik innovation, vilka hinder som funnits på vägen och vilka faktorer som bidragit till Klarnas framgång.

Andreas Markevärn, Digital Strateg och Creative Director hos Next State Labs med mångårig erfarenhet av kundcentrerad affärslogik, som kommer dela med sig av hur synergier mellan människa-teknik-tjänst, nya principer för digitalt samspel och användarbeteenden driver innovation.

Tid och plats

Fredag 24 februari 2017 kl. 9:30 – ca 12:30, Almega, Sturegatan 11, Stockholm.

Registrering och kaffe från 9:00, kaffe och macka under förmiddagen.

Anmäl dig här