Gå kurs i företagets arbetsmiljöarbete

Publicerad 21 augusti 2017

Under hösten anordnar Teknikföretagen kurser i företagets arbetsmiljöarbete. Välj mellan grundkursen "Företagets arbetsmiljöarbete 1" eller fördjupningskursen "Företagets arbetsmiljöarbete 2".


Grundkursen "Företagets arbetsmiljöarbete 1"
är en endagskurs som vi anordnar vid fem tillfällen runt om i landet. Kursen ger dig grundläggande kunskaper om ett företags arbetsmiljöarbete, vilka regler som finns och vilket ansvar som följer med uppgiftsfördelningen. Kursen ska ge dig tillräckliga kunskaper för att påbörja ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

Kurstillfällen för Företagets arbetsmiljöarbete 1:

  • 13 september 2017 - Malmö
  • 28 september 2017 - Stockholm
  • 3 oktober 2017 - Göteborg
  • 25 oktober 2017 - Jönköping
  • 31 oktober 2017 - Sundsvall

Klicka här för att läsa mer om kursens innehåll och för att anmäla dig.

Fördjupningskursen "Företagets arbetsmiljöarbete 2" är en tvådagarskurs som riktar sig till dig som har kunskaper motsvarande grundkursen "Företagets arbetsmiljöarbete 1". I kursen får du som deltagare en ingående genomgång av de olika uppgifter som innefattar det systematiska arbetsmiljöarbetet. Efter kursen ska du vara bättre rustad för att driva arbetsmiljöfrågor, ha fördjupade kunskaper om de uppgifter som ingår i ett systematiskt arbetsmiljöarbete och kännedom om möjliga redskap för att utföra dessa.

Kurstillfälle för Företagets arbetsmiljöarbete 2:

  • 7-8 november 2017 - Stockholm

Klicka här för att läsa mer om kursens innehåll och för att anmäla dig.