Hur kan storföretag och startups samarbeta?

Publicerad 2 november 2017

Ignite Sweden har matchat över 100 startups med fler än 30 etablerade företag under 2017. Den 16 november arrangerar de Ignite Sweden Day där besökarna får ta del av lärdomar och viktiga framgångsfaktorer för givande samarbeten mellan startups och etablerade företag. Maria Rosendahl som är chef för kompetensförsörjning och innovation på Teknikföretagen kommer att vara på plats under dagen och delta i en paneldiskussion.


Ignite Sweden day riktar sig till företag, B2B startups samt inkubatorer, science parks och andra innovationsfrämjande aktörer som vill veta mer om Ignite och samarbete mellan startups och etablerade företag.

- Ignite Sweden Day är ett utmärkt tillfälle för Teknikföretagens medlemsföretag om det finns ett intresse för dessa typer av samarbeten, säger Maria Rosendahl och fortsätter:

- En nära samverkan mellan etablerade industriföretag och startups skapar goda möjligheter för ökad konkurrenskraft och innovation.

Teknikföretagen erbjuder rabatt på inträdet till arrangemanget. Med rabatttkoden teknikforetagen kostar det 2 900 istället för 3 500.

När?

16 november. 9.30-22.00.

Var?

Münchenbryggeriet i Stockholm.

Läs mer och anmäl dig här.