Industridagen 2016

Publicerad 14 september 2016

Industridagen 2016 genomförs i år den 17-18 oktober i Malmö. Denna gång kopplas Industridagen ihop med Industrinatten som Malmö arrangerar för tredje gången.

 

Temat för Industridagen 2016 är "Industrin och regionerna – gränslöst beroende av varandra?". Vi tar oss från de globala framgångarna ner till vad som är verkligt avgörande för att det på regional, ja till och med lokal, nivå ska skapas produkter och tjänster som efterfrågas från vårt lilla land i norr ut i världen.

Vilka är nycklarna till framgång för en region? Finns det recept för hur regioner och industrin kan vara varandras katalysator? Vad skapar attraktion kring en plats så att det lockar den kompetens som behövs?

Om detta blir det ett digert program med diskussioner, debatt och samtal från tio på morgonen den 17 oktober till dess att vi ger oss ut i Industrinatten och möter morgondagens medarbetare, sen landar vi morgonen den 18 oktober med en spännande industrifrukost.

Välkommen att anmäla dig till Industridagen 2016! På Industrirådets hemsida kan du ta del av programmet i sin helhet och mer praktisk information. Här besöker du hemsidan och här kan du anmäla dig.