Vem tycker du ska få Industrins jämställdhetspris 2015?

Publicerad 13 oktober 2014 Senast uppdaterad 18 november 2014

Nu öppnar nomineringen till Industrins Jämställdhetspris 2015. Priset delas ut till ett industriföretag som har genomfört mest framgångsrikt arbete för ökad jämställdhet. Juryn består av företrädare för arbetsgivar- och arbetstagarförbund inom industrin.

Studier visar att det finns ett positivt samband mellan jämställdhet, mångfald och lönsamhet i företag. Foto: Eva LindbladStudier visar att det finns ett positivt samband mellan jämställdhet, mångfald och lönsamhet i företag. Foto: Eva Lindblad

Så nominerar du

Nu är nomineringen till Industrins jämställdhetspris 2015 öppen. Tycker du att ditt företag har genomfört insatser på jämställdhetsområdet som är värda att prisas eller har du något annat företag som du vill nominera?

Skriv i så fall en kort sammanfattning av vad det nominerade företaget har genomfört inom jämställdhetsområdet och skicka den till anna.nordin@li.se.

Sista dag för nominering är den 30 november 2014.

Vinnaren av Industrins jämställdhetspris kommer att bjudas in till prisutdelningen under Industridagen i Södertälje den 5 februari 2015. Företaget får tillfälle att berätta om sitt jämställdhetsarbete både under Industridagen och vid ett av parterna arrangerat seminarium i Almedalen sommaren 2015.

Har ni frågor om Industrins jämställdhetspris går det bra att kontakta Anna Nordin, Livsmedelsföretagen, tel: 076-812 65 07

Industrins jämställdhets pris instiftades av industrins parter 2011. År 2012 gick priset till Indexator AB och år 2013 till Boliden.