Sök stipendium för samarbete med amerikanskt universitet

Publicerad 25 mars 2014 Senast uppdaterad 11 november 2014

Är ditt företag teknikbaserat och har global potential? Då kan du söka stipendium från Vinnova och Almi för samverkan med amerikanska UCLA Anderson School of Management.

Företaget ska ha en affärsplan med globala ambitioner som fokuserar på lansering av en ny produkt på nuvarande marknad eller en befintlig produkt till en ny geografisk marknad eller nytt marknadssegment. Foto: Eva Lindblad

VINNOVA och Almi erbjuder nu finansiering på $17,000 till fem svenska teknikbolag för deltagande i UCLA:s Global Access Program (GAP). Bolagen får kvalificerad rådgivning av sin verksamhet, globala expansion och nya, internationella kontakter och UCLA får spännande företag att arbeta med.

De företag som UCLA letar efter är etablerade på marknaden och har en etablerad organisation (c:a 10 anställda eller fler). Företaget ska ha en affärsplan med globala ambitioner som fokuserar på ett eller flera av följande områden: 

Att lansera en ny produkt på nuvarande marknad

Att lansera en befintlig produkt till en ny geografisk marknad

Att erbjuda en befintlig produkt till ett nytt marknadssegment

Men det är bråttom, senast den 31 mars ska nomineringarna vara inne. För mer information, kontakta joachim.karlsson@vinnova.se.