Kontakta oss Kurser och seminarier Pressrum In English
Arbetsgivarguiden Corona och återgång till arbetsplatsen Personer som riskerar att bli allvarligt sjuka av covid-19

Personer som riskerar att bli allvarligt sjuka av covid-19

Regeringen har meddelat särskilda föreskrifter gällande nya regler som gäller för personer som riskerar att bli allvarligt sjuka av covid-19 eller som har barn eller andra närstående som riskerar att bli allvarligt sjuka i covid-19. De nya reglerna trädde i kraft den 1 juli 2020 och nedan följer en beskrivning av de nya reglerna och hur de bör hanteras.

Bli medlem i Teknikföretagen

Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor

Oavsett om det gäller en enkel fråga i vardagen eller en komplicerad tvist står Teknikföretagen redo för att ge råd – med regional medlemsservice och telefonjour öppen dagligen. Du får helt enkelt stöd av Sveriges främsta experter på arbetsrätt.

Kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Pension och försäkringar är avgörande för att locka och behålla kompetens. Våra kollektivavtalade lösningar är heltäckande och kostnadseffektiva.

Hjälp med snabb handläggning av arbetstillstånd

Kompetensförsörjning är ett växande problem för entreprenörer, och att anställa icke-EU-medborgare kan ta upp till ett år. Teknikföretagen kan ordna arbetstillstånd på tio dagar.

Hjälp med att driva viktiga näringspolitiska frågor

Vi bedriver påverkans- och opinionsarbete i Sverige och EU för att ta tillvara våra medlemmars intressen. Genom oss har du möjlighet att påverka beslut som du som enskilt företag i vanliga fall bara får ta konsekvenserna av.

Kontakta oss

Öppettider: 08.30-16.30