Almedalen 2016

Publicerad 27 juni 2016 Kontaktperson: Anna Lööf

Teknikföretagen är på plats i Almedalen tillsammans med övriga industriförbund i Industrin tar matchen. Under Almedalsveckan anordnar vi en mängd seminarier, diskussioner och roliga events.

 

Vi finns på plats i Industriområdet, S:t Hansgatan/Trappgränd, mitt i Visby. Området är öppet måndag till torsdag.

Från Teknikföretagen deltar bland andra vd Åke Svensson, tillträdande vd Klas Wåhlberg, biträdande förhandlingschef Marcus Dahlsten, chefekonom Anders Rune, chef för industriell utveckling Amelie von Zweigbergk och ordförande i Teknikföretagen Johan Söderström.

Många av våra experter är också på plats stora delar utav veckan, Stina Wallström, Cecilia Warrol, Peter Johansson, Jonas Wallberg, Carin Enhörning, Elinor Kruse, Jennie Cato, Pär Hermerén, Per Fagrell m.fl.

Tisdagen viker vi åt entreprenörstävlingen Serendipity Challenge, en årlig nationell tävling där 50 framtidsbolag kommer att tävla om titlarna “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag”.

Det kommer att arrangeras en fotoutställning tillsammans med Svensk Form och Konstfack med temat ”Min Sverigebild 2016”, där teknik, design och fotokonst möts.

Vem har den mest industrivänliga politiken? Om detta kommer de politiska ungdomsförbunden att ”battla”. Det vill ni inte missa!

Ladda ner hela programmet med information om vilka seminarier och aktiviteter som Teknikföretagen är med och arrangerar här. Besök också Industrintarmatchen.se för att läsa mer om de andra aktiviteter som anordnas i Industriområdet.

Följ oss gärna på Twitter @Teknikforetagen, @industrimatchen, #industriområdet och Facebook Teknikföretagen för att ta del av de senaste nyheterna under veckan. Vi kommer även att uppdatera vår hemsida med nyheter från Almedalen.

Välkommen!

Vill du veta mer om vårt program i Almedalen? Kontakta Anna Lööf, Pressekreterare, 0725-232580.